zaterdag 26 oktober 2013

2013 - Wellconnected


Op 24 november kan je genieten van een deugddoende korte maar krachtige merediaanmassage op een “ergo” stoel bij Ingrid van Wellconnected. Onderga een massage van 5, 10 of 15 minuten, wat je wil. Ervaar hoe deze Japanse drukpuntmassage jou weer helemaal “reset”. Heb je vitaliteit nodig of juist diepe rust die je helemaal ontspant…. Het kan allebei. Gun jezelf een moment van totale overgave; Herbron!

De basis van de massages door Ingrid van Wellconnected is Shiatsu, Japanse drukpuntmassage op de meredianen of energiebanen in het lichaam die corresponderen met de organen. Deze deugddoende massages worden uitgevoerd op de kleren of met etherische olien op de huid. In haar praktijk kan je genieten van een volledige lichaamsmassage op een Japanse futon of op een klassieke massagetafel.
Ook een korte en krachtige stoelmassage werkt helend. Gedeeltelijke lichaamsmassages zijn eveneens een optie. Japanse hoofd-en gezichtsmassage of voetreflexologie zijn zeer doeltreffend. Indien gewenst kunnen warme stenen gebruikt worden tijdens de massage. http://wellconnected.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten