woensdag 9 oktober 2013

2013 - Veerle-V

7 jaar speelt Veerle-V nu met glas -  de verslaving intussen compleet  - vanwege de kleuren en de glans, omdat ze het glas naar haar hand kan zetten - of net niet. Glas heeft zo zijn mogelijkheden & beperkingen. De mix met andere materialen maakt steeds nieuwe combinaties mogelijk. Het zacht Italiaans glas wordt gebrand – niet geblazen - en verwerkt tot unieke stukken. De delen worden juwelen: een ring, ketting, of broche, een unieke glastop, schijfjes van leder, vilt, resin … de glasjuwelen worden zo persoonlijke en bijzondere creaties.
Naast de glastops voor juwelen brandt Veerle-V ook glazen wijnflesstoppen en knopen. En meubelknoppen, op maat. Altijd enig & uniek want handmade@home. www.veerle-v.be.

Voor éen vierkante meter komt het glas ‘uit de kast’ en kan jij ook kennis maken met de mogelijkheden; ter plekke kan je jouw persoonlijk juweel samenstellen!
3 opmerkingen:

 1. Ik weet niet of het aan mijn instellingen ligt maar ik zie de foto's niet. Ik ben wel geïnteresseerd. Zou iemand me kunnen helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Elly, we hadden de foto's niet juist in de blog gezet, zou nu verholpen moeten zijn. Desnoods even op F5 drukken als je de foto's nog niet ziet.

   Verwijderen
 2. prima....ik kan ze nu wel zien...dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen