zondag 5 oktober 2014

2014 - AmuuzeAmuuze is een nieuw social media platform om kleinschalige initiatieven efficiënt te delen of te organiseren. Van ‘kleren ruilen’ tot ‘samen koken’, zowel organisator als bezoeker van lokale activiteiten zijn welkom. Amuuze brengt gelijkgezinden makkelijk en gratis in contact en verenigt de deeleconomie op één netwerk.

Glocalisering
Het idee is simpel: iedereen met een leuk idee of initiatief, kan het posten op de site van Amuuze. Geregistreerden die vervolgens interesse hebben, kunnen deelnemen of zelf geïnspireerd raken. Als virtuele ontmoetingsplaats krijg je zo een kruisbestuiving van toffe projecten en lokale initiatieven. Glocalisering ten top: lokale ideeën krijgen een groter bereik dankzij een globaal online netwerk.

Hoe werkt het?
Na registratie op amuuze.com creëer je een uniek profiel. Vanaf nu kan je zelf leuke ideeën posten en heb je toegang tot alle mogelijke initiatieven op Amuuze. Wil je een specifiek overzicht? Bundel dan ideeën in lijstjes die beantwoorden aan jouw interesses. Spreekt er jou tot slot een leuk idee aan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de initiatiefnemer. Registratie bij Amuuze is gratis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten