dinsdag 21 oktober 2014

2014 - Monica SalmangMonica Salmang is een Colombiaanse vrouw en moeder met een grote voorliefde voor fotografie. Ze is vooral geïnspireerd door oude technieken van fotografie, zoals polaroid, dia’s etc. Toch schuwt ze het moderne niet, zo zijn veel van haar foto’s niet alleen gemaakt met een spiegelreflex, maar bijvoorbeeld ook met een smartphone.
Ze is van mening dat foto’s niet alleen aan de muur mooi zijn, dit geeft haar de mogelijkheid haar creativiteit te gebruiken om meer te doen met haar eigen foto’s.  Zo draagt ze haar foto’s momenteel vooral uit door ze te gebruiken in zelfgemaakte sieraden. Ze verkoopt al haar werk op kunstmarkten en via een webwinkel.
Maar je vindt haar werk ook op instagram, daar zet ze elke dag een foto op van wat ze die dag tegenkomt. Veelal zijn dat kleine, onopvallende dingen die als je er goed naar kijkt uitzonderlijk mooi zijn. Ze verkoopt deze instagram foto's ook afgedrukt als een soort polaroid.
Ze uit haar  creativiteit niet allen via fotografie, ook stoffen, glas en andere materialen gebruikt ze graag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten