dinsdag 20 maart 2012

Deelnemer 09 - Beeldend Mozaïek Atelier


In het Beeldend Mozaïek Atelier biedt Ditte Mollet workshops aan op maat voor volwassenen en kinderen, evenals voor organisaties en bedrijven.
Je kan bij het atelier terecht voor een mozaïek in opdracht. Zowel tweedimensionale mozaïeken als mozaïeksculpturen kunnen naar jouw smaak gemaakt worden.

Daarnaast maakt Ditte Mollet haar eigen werk. Mozaïeken gaat voor haar over lijnen en beweging, zowel in tweedimensies (panelen, muurmozaïeken, tafels) als in de sculpturen, lijnen die vooral vloeien en soms breken. Het gaat over kleuren, ze kiezen en samenbrengen tot een gevoel van warmte en vreugde. Mozaïeken zijn de steentjes, de glans, de vorm, de structuur. Ze voelen, ze leggen, het plezier ermee te werken. Tenslotte is mozaïeken voor haar verbinden. Soms eerst breken en dan terug samenbrengen. Maar steeds het zoeken naar verbinding, tot één harmonieus geheel. De sculpturen maakt ze allemaal zelf alvorens ze te mozaïeken. Die extra dimensie geeft nog meer mogelijkheden tot zoeken naar en spelen met lijnen, bogen, vormen en kleuren. Kleur in beweging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten