dinsdag 6 maart 2012

StikstationOp de locatie van één vierkante meter is er een kleine ruimte die ons uitermate geschikt leek om iets leuk mee te doen. Na wat rondvragen her en der hebben we hiervoor een bestemming gevonden...
Het zal een 'Stikstation' worden! Een plekje waar iedereen die goesting heeft eens kan proberen iets te naaien op een naaimachine, een haaknaald vast te pakken of misschien andere creatieve uitspattingen te maken met textiel.

We zijn dan ook superblij dat we twee fantastische partners gevonden hebben om het 'Stikstation' te ondersteunen. Eerst en vooral hebben we Etsy: de marktplaats voor alles uniek, handgemaakt en vintage. Etsy zal er voor zorgen dat we met mooi materiaal aan de slag kunnen om onze creativiteit te botvieren.


Onze tweede partner zijn vier dames van de Knappe Knoopjes namelijk Katrien, Martien, Nathalie en Sofie! Zij zullen het stikstation begeleiden en zullen er proberen voor te zorgen dat diegenen die komen proberen ook daadwerkelijk met iets mooi handgemaakt naar huis gaan.
De Knappe Knoopjes is een naai, brei, haakwerk-groepje dat één keer om de drie weken samenkomt afwisselend in Hasselt en Genk. Gezellig om samen creatief los te gaan dus als je interesse hebt, aarzel dan niet om eens een kijkje te nemen op hun blog.

Deze ruimte zal gezellig aangekleed worden door de Knappe Knoopjes en mochten de naaimachines bezet zijn, dan kan je altijd proberen om eens iets te haken of een mooie zelfgenaaide Mme ZsaZsa broche te maken.

Dank je wel, Etsy & de Knappe Knoopjes!

We hopen in ieder geval veel enthousiaste 'makers' te ontmoeten in ons Stikstation.
Kom jij ook?

1 opmerking: