woensdag 21 maart 2012

Deelnemer 10 - Mme Zsazsa & Elza D.


Deze twee energieke dames gaan hun vierkante meter vullen met veel papier want ze maakten samen een boek nl. 'Allemaal rokjes' dat nu wellicht al een bestseller is.
Het boek daagt je uit om aan de slag te gaan met dat stofje waar je verliefd op werd en er een rok van te maken voor jezelf, je dochter, je moeder of je oma. Het is een boek waar het plezier van het naaien er op iedere pagina vanaf springt. En met de patronen achteraan in het boek kan je meteen aan de slag. Begint het al te kriebelen?

De signeersessie voor 'Allemaal rokjes' van Mme ZsaZsa en Elza D. zal kort maar krachtig zijn. Wil je een gesigneerd boek, kom dan tussen 11u en 13u

Mme Zsazsa woont samen met Mr. Zsazsa, drie kinderen, twee honden en een paard op een boerderijtje in de Kempen. Tijdens een jobkeuze-identiteitscrisis leerde ze patronen tekenen. Een goeie keuze, zo blijkt, want ze heeft er talent voor. Dat bewijst ze op haar blog en nu ook met haar boek 'Allemaal rokjes'.

Elza D. heeft nog nooit een naaimachine aangeraakt, maar een fototoestel en computermuis hanteert ze als geen ander. Foto's uit het echte leven en een vormgeving met een knipoog zijn haar handelsmerk. Het blogvirus heeft ook Elza D. besmet.
Elza verkoopt buiten het boek ook nog bijzonder originele wenskaarten.

1 opmerking:

  1. Oh had ik dat eerder geweten! Ik heb het boek net besteld in de Standaard.

    BeantwoordenVerwijderen