maandag 12 maart 2012

Deelnemer 01 - Kristiaan Brenard


Kristiaan Brenard is in het dagelijkse leven student en in zijn vrije tijd gepassioneerd bezig met houtbewerking. Hij heeft altijd al iets gehad met hout en hij zoekt dan ook de uitdaging op om de iets meer kunstzinnige vormen van houtbewerking te beoefenen. Enkele jaren geleden kocht hij zijn eerste gereedschappen en sindsdien is hij niet meer te stoppen.
De creatieve mogelijkheden zijn voor hem eindeloos en volgens hem gaat hij minstens drie levens nodig hebben om alles te leren wat hij zou willen leren en alles te maken wat hij zou willen maken.
Hij maakt o.a. juwelenstaanders, houten doosjes, houten pennen, houten juwelen, houten boeken, af en toe een meubeltje... en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

5 opmerkingen:

 1. Ik kijk er al naar uit om die 1m² van hem te doorsnuffelen, daar zullen prachtige dingen te vinden zijn, for sure !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er alvast veelbelovend uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wooowwww! dat ziet er super uit!!! ben heel benieuwd om die 1m² te zien :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig werk, ik kom zeker kijken daar in Hasselt
  Spijtig dat er in Antwerpen zo weinig gebeurt om Handmade te promoten Zijn er nog die vinden dat Antwerpen modestad achterblijft en er iets aan willen doen ? Een beetje brainstormen en de krachten bundelen, wie doet mee ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kristiaan, dat alles wat jij maakt allemaal even mooi is, weet ik al of het nu ouderwets, eigentijds of modern is, je maakt het met zo'n finesse en wat een afwerking van elk product groot of klein. Spijtig kan ik er volgende week niet zijn,het is wat ver hé! Maar dat neemt niet weg dat ik apetrots ben dat ik je tante ben. Veel succes

  BeantwoordenVerwijderen