vrijdag 20 april 2012

Wie is wie?

Zo, toch ook nog even voorstellen wie er eigenlijk achter 1m2 zit...
We hebben namelijk geen stand op 1m2, hoogstens een kleine display van ons werk. We willen er vooral zijn voor de essentie: de deelnemers en hun creatieve uitspattingen.
Dit zijn Annemiek & Mitsy nog tijdens de opbouw.
Eigenlijk aan het eind van de dag en ook een beetje aan het eind van ons Latijn.
We hopen er zondag iets frisser uit te zien! :)

Annemiek (rechts) is de persoon achter Two Trees. Ze maakt voornamelijk porselein met een verhaal onder de noemer 'Story bowls', stuk voor stuk unieke pareltjes die vooral een bijzonder plekje verdienen. Annemiek maakt ook juwelen van porselein, glas en zilver. Ze verwerkt fauna en flora in het mini en ook een stukjes Nederlandse folklore zoals Zeeuwse knopjes.


Mitsy (links) is de persoon achter ArtMind. Ze maakt voornamelijk gevoelens in de vorm van babushka's. Ze maakte er 99 in totaal. Drie maanden lang, elke dag eentje. Verder heeft Mitsy ook twee exclusieve juwelenlijnen in samenwerking met Anna van LilaRubyKing: geillustreerd porselein en zilver in combinatie met porselein.


Nu dat je ons op de foto gezien hebt kan je ons herkennen. Onze standhouders zal je vooral herkennen aan deze mooie één vierkante meter broche in porselein.
Het ontwerp van de stempel is van Karen Vandelaer die je ook in levende lijve kan ontmoeten in haar stempelkraam.

6 opmerkingen:

 1. van hier gezien staan jullie omgekeerd hé !
  Straf wat jullie totnogtoe al allemaal gedaan hebben. Tot zondag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. misschien lichamelijk moe maar jullie zieltjes zijn vol energie en enthousiasme dat zie je aan jullie blinkende een stralende ogen ! Met zoveel passie kan het alleen maar lukken . Veeeeeeeeel succes !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het van het begin af al een prachtig, spannend concept...één vierkante meter...je moet er maar opkomen. Daarvoor komen we graag van De Haan tot in Hasselt! Tot zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee Strá-len-de dames zie ik hier op de foto! Petje af voor jullie ongelooflijk creatief initiatief! Van hart héééééééééééééél véééééééééééééééééééél succes morgen! Ik kom zéker langs, dit wil toch géén mens missen!

  BeantwoordenVerwijderen