maandag 23 april 2012

Goede doel: Zonnedekens


Zaterdag rond een uur of 3 in de namiddag beslisten we om alsnog een beetje catering te voorzien voor de bezoekers om zo wat extra inkomsten te genereren voor het goede doel. Zonnedekens is het project dat het meeste stemmen kreeg en dus spoorden we de bezoekers aan om te eten en te drinken voor het goede doel.

Annemiek, Marta en Mitsy bevonden zich de zaterdagavond voor 1m2 dus in de keuken tussen de bloem, boter en eieren om wat lekkers op de tafel te toveren. Alles werd goed gesmaakt en we kregen zelfs complimentjes over onze bakkunsten. Vandaar dat we even de receptjes willen delen voor het geval jullie zelf aan de slag willen.

Brownies
Cupcakes - wij deden in één soort vanille extract en in een andere soort citroenzeste
Muffins
Appel/frambozentaart2 opmerkingen:

  1. En ook voor jullie kraampje een heuse BV ! Nogmaals dikke merci voor de organisatie !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch ! Dank je wel voor de extra inspanning !!! Het ziet er trouwens allemaal zoooooooooooo lekker uit . Ook dank u aan allen die voor ons stemden !
    Wat betreft onze website : die kan soms eens wegvallen omdat men er momenteel werken aan doet . Jullie kunnen ons ook volgen op facebook waar heel wat foto's te zien zijn : https://www.facebook.com/pages/Zonnedekens/157550194309766

    BeantwoordenVerwijderen