dinsdag 17 april 2012

Dienstmededelingen één vierkante meter


Enkele dienstmededelingen voor één vierkante meter...
  • De signeersessie voor 'Allemaal rokjes' van Mme ZsaZsa en Elza D. zal kort maar krachtig zijn. Wil je een gesigneerd boek, kom dan tussen 11u en 13u want enkel dan zullen deze toffe madammen aanwezig zijn. Niks zo leuk als een kort, explosief momentje, toch?
  • De oude jeneverstokerij is een erg mooi, authentiek en geklasseerd pand maar helaas heeft het geen lift. Erg jammer natuurlijk voor rolstoelgebruikers en mama's & papa's met wandelwagens. We proberen alleszins een ruimte te voorzien waar je je wandelwagen tijdelijk even kan 'parkeren'. De standhouders zullen zich zowel op gelijkvloers als op de eerste verdieping bevinden. Het Stikstation is op de eerste verdieping.
  • Voor bezoekers is geen gelegenheid om drank of eten te nuttigen. Voor deze eerste editie besloten we ons vooral te concentreren op de essentie. Maar aangezien we midden in de stad zitten is het niet moeilijk om ergens iets te gaan drinken of happen.
  • Blijkbaar zijn er werken aan de Paardsdemerstraat in Hasselt. Dit is de straat waarlangs je normaal gezien de Raamstraat zou binnenrijden met de auto. Te voet is die nog perfect bereikbaar, maar met de auto is de toegang enkel nog mogelijk via de Demerstraat, Lombaardstraat en de botermarkt. Sowieso raden wij bezoekers met de auto aan om te parkeren in één van de parkeergarages of gelegenheden zoals vermeld op onze waar & wanneer pagina en te voet naar het evenement te komen.
  • Winnaars van de SJIEK goodiebags kunnen enkel de goodiebag komen afhalen op het event zelf. Ze mogen zich melden aan de stand van Etsy.
TOT SNEL!

2 opmerkingen: