woensdag 25 april 2012

Bedankt!

We zagen stralende standhouders, creatieve vierkante meters, enthousiaste Knappe Knoopjes en erg veel (glim)lachende gezichten. Bedankt aan alle deelnemers en bezoekers om er samen een bijzonder evenement van te maken! Wij hebben ervan genoten en blijkbaar jullie ook aan de vele leuke reacties te meten die we dag zelf ontvingen en daarna ook via facebook, blogs en meer. Een lijst met links vind je onderaan terug. Helaas moesten er 2 deelnemers last minute afhaken en daardoor viel ook onze muzikale omlijsting weg. Wie weet komen je Coaladesign of Zwing op een volgende editie of ergens anders nog wel eens tegen.Hoe aangenaam verrast waren wij om alle aangekondigde plannen werkelijkheid te zien worden. Van veel deelnemers kregen we te horen dat het een uitdaging was geweest om hun werk op 1m² te tonen. Maar dat had juist de creativiteit geprikkeld en er was dus veel plezier beleefd aan de voorbereidingen. We moeten zeggen, we zijn trots op alle standhouders voor de volgehouden inspanning en willen hen nogmaals danken om van de eerste editie van 1m² mee een succes te maken.


Het Stikstation was ook een succes dankzij de sponsering van Etsy en de deskundige begeleiding van de Knappe Knoopjes. We zagen menig bezoeker met zelfgemaakte creaties rondparaderen. Geweldig toch?


We kregen verschillende keren een-met-de-knipoog-opmerking dat we als organistatoren zelf wel een beetje 'gefoefeld' hadden met de vierkante meter. Maar daar hebben we natuurlijk een uitleg voor hé!
De twee blokken waar het werk van Mitsy en Annemiek op stonden waren vaste elementen die we niet konden verplaatsen en waar men niet op mocht staan dus werden ook wij 'verplicht' om er iets creatief mee te doen.


En dan DE vraag komt er een tweede editie? Vast wel, maar hoe, waar en wanneer dat is ook voor ons nog een vraagteken. Eerst gaan we even bekomen en nagenieten. Blijf ons zeker volgen op facebook, dan blijf je up-to-date.

En dan hier de lijst met links (wordt zonodig aangevuld):

4 opmerkingen: